Nå kan du få ditt bilde i jubileumsboken til Arctic Race

I forbindelse med Arctic Race of Norway sitt femårsjubileum, gis det ut en bildebok om det unike tilskuerengasjementet rundt rittet.

ØNSKER BILDER: I forbindelse med Arctic Race sitt femårsjubileum lages det en jubileumsbok hvor tilskuernes egne bilder publiseres. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

Boken skal hylle det enorme engasjementet folket har skapt rundt etappene siden oppstarten av rittet i 2013.

Ønsker fotobidrag

I den anledning ønsker Veronica Melå, forlagssjef i Utenfor Allfarvei Forlag som publiserer boken, dine bilder fra sykkelrittet.

– Vi ønsker å samle bilder av det beste som er skapt av publikum langs alle etappene gjennom disse fire årene. Det gjelder alt fra elleville kostymer, landskapskunst og morsomme påfunn som publikum står bak. Det er mye humor og humør både under og i kjølvannet av sykkelrittet som er verdt å dokumentere, sier Melå i en pressemelding.

– Boken er en feiring av folket i nord, som ofte går mot strømmen og gjør ting på sin måte. Vi er glade for at Utenfor Allfarvei Forlag har tatt initiativ til dette samarbeidet, og vi mener boken blir en viktig dokumentasjon for ettertiden, sier Knut-Erik Dybdal, daglig leder i Arcitc Race of Norway.

– Overskuddet til veldedig formål

Selv om Melå allerede har mange bilder på plass, ønsker hun å få inn flere fra publikum.

– Vi håper så mange som mulig, både i inn- og utland, har lyst til å dele sine beste fotominner med oss i denne jubileumsboken. Overskuddet fra boksalget skal gå til et veldedig formål.

Fristen for å sende inn bilder til boken er 10. juni.

Fotobidrag til boken kan sendes inn på følgende nettside: https://arcticraceofnorway.wufoo.eu/forms/folkets-kunst/