SAS åpner ny rute fra Tromsø til København

SAS øker satsingen på Skandinavia med ny rute fra Tromsø til København og hyppigere flyavganger til Stockholm.

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Når SAS' vinterprogram starter i slutten av oktober, er det med flere avganger til Sverige og det selskapet beskriver som en ny og viktig rute til og fra København.

– Dette sikrer den nordlige landsdelen nonstop forbindelser til hele SAS-nettverket og gir regionen glede av den økte turismen fra Kina i enda større grad, skriver flyselskapet i ei pressemelding.

Med direkteruter til Tromsø fra både Stockholm og København, gir dette nemlig innkommende trafikk fra blant annet Kina og USA med kun én mellomlanding.

– Direktefly til Tromsø fra både København og Stockholm er nok de viktigste ruteetableringer man har fått på lang tid i Nord-Norge, hvis vi ser på utviklingen i nord og den internasjonale interessen for blant annet nordlyset, sier Eivind Roald, direktør for SAS’ kommersielle virksomhet.

Flyselskapet øker den totale kapasiteten i Tromsø med 50.000 seter til vinteren.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter