Hevder å ha sett Linn slå tiltalte

Etter en krangel om en mobiltelefon, skal Linn Olsen Uteng ha slått tiltalte.

ÅSTEDET: Den siktede ringte selv inn til politiet klokken 18.24 torsdag kveld den 28. juli og fortalte at han hadde drept kjæresten sin. Linn Olsen Uteng ble senere den kvelden funnet død i boligen i Røstbakken.  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Det fortalte et vitne i retten torsdag. Kvinnen var venn med både Uteng og tiltalte.

Forsvarer, Hans Olav Bytingsvik, spurte henne om hun noen gang hadde sett Uteng gjøre noe med tiltalte.

– Ja, tiltalte hadde en telefon og hun var nysgjerrig på hva han gjorde. Hun tenkte kanskje at han hadde andre kjærester. De begynte å krangle, og Linn kastet mobilen hans på gulvet, sa kvinnen.

Vitnet snakket dårlig norsk, og fikk oppsummert forklaringen fra Bytingsvik.

– Så det du sier er at du så hun slo ham i ansiktet i krangelen om mobilen, spurte Bytingsvik.

Vitnet svarte ja og nikket.

Les alt om Røstbakkendrapet her

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter