Kåret til verdens beste hotell

The Edge med prestisjetung pris i Las Vegas.

FORNØYD: Øyvind Alapnes ved The Edge.  Foto: Lars Marius Matre / iTromso

nyheter

Clarion The Edge ble kåret til «Clarion Hotel of the World 2016» under Choice Hotels sin verdenskongress i Las Vegas natt til torsdag.

- Det er helt ubegripelig at et hotell i vår lille by Tromsø har vunnet en pris på denne størrelsen, skriver administrerende direktør ved hotellet, Øyvind Alapnes.

Choice Hotels International har over 7.000 hoteller over hele verden. Alapnes mener at Tromsø som reiselivsdestinasjon nå vil bli lagt bedre merke til.

- Det er en stor glede for oss å motta denne prisen, som først og fremst går til våre dyktige medarbeidere. De står på hver dag for å levere serviceopplevelser av ypperste kvalitet til våre gjester, og de fortjener all heder og ære. Vår visjon er å endre folks oppfatning av et hotell. Vi ønsker å vise at vi er mer enn bare overnatting og konferanse. Sammen har vi klart å gjøre hotellet til en møteplass for hele Tromsø sin befolkning og dette er vi ekstra stolte av i dag, sier Alapnes.

The Edge  Foto: Tom Benjaminsen

 
Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter