Kjørte bil da han var påvirket av sovemedisin – må betale 9.000 kroner

nyheter

Tirsdag 17. mars 2015 ble mannen, som er 41 år, stoppet da han kjørte bil i Tromsø, til tross for at hun var påvirket av zopiklon. Zopiklon brukes til å behandle kortvarig eller forbigående søvnproblemer.

Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort da han ble stoppet. Han ilegges ei bot på 9.000 kroner. Dersom ikke boten betales, vil han få en straff på 18 dagers fengsel.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter