Politiet fikk inn over 70 telefoner fra trøtte tromsøværinger som var lei av russebråk

Da russen natt til fredag samlet seg med et større antall russebiler på Langnes, var det mange kvaløyværinger som fikk nok.
nyheter

Politiet opplyser at de, som følge av støy fra russebilene, fikk inn et 70-talls telefoner mellom klokken 23.00 og 01.00. Hoveddelen av klagene skal ha kommet fra andre siden av Sandnessundet.

- Vi var først på Kvaløya og lette etter dem. Til slutt fant vi dem på Langnes. Da hadde vi fått inn såpass mange klager at festen ble avsluttet, forteller operasjonsleder Eirik Kileng.

Også langs Bjerkakerstranda og i Tromsdalen så politiet seg nødt til å rykke ut for å stoppe støy fra russen.

- Noen kjørte nemlig videre dit. Russen var imidlertid snill og grei, og forlot når de fikk beskjed om det, sier Kileng.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter