Slik blir åpningen av Arthur Arntzens vei

Nå åpnes Arthur Arntzens vei i Tromsdalen.
nyheter

Åpningen av Athur Artnzens vei startet klokken 12 fredag ettermioddag. Ordfører Kristin Røymo var første taler.

Her følger det planlagte programmet:

Det blir hilsninger fra skuespillerne og humoristene Kristian Figenschow jr., John Sigurd Kristensen og Finn Arve Sørbøe til 80-årsjubilanten. Sør-Tromsøya musikkorps spiller og det blir lett servering. I tillegg vil ordfører Kristin Røymo tale og gjøre den offisielle avdukingen av veien.

  • Leder

    «Gratulerer med dagen, gamle høvding!»

    Vi har profiler. Vi har kjendiser. Vi har heidersmenn og -kvinner. Vi har helter og heltinner. Vi har myter og legender. Og vi har Arthur Arntzen, som er en egen kategori, hevet over alle de ovennevnte.

     

– Det blir ei fantastisk avduking. Vi skal ha et flott arrangement og seremoni med musikk, høytidelig avduking av skilt og tale ved ordfører. I tillegg blir det hilsener fra gamle kolleger av Arntzen, sa ordfører Kristin Røymo til iTromsø tidligere denne uken.

Arrangementet begynner klokken 12.00 neste fredag.

Det er Elvestrandvegen fra krysset til Evjenvegen og opp til kirkegården som nå får nytt navn, som en hyllest til hele Norges folkekjære komiker. Arrangementet skal foregå ved «Rødbrua» som går over Tromsdalselva, skriver kommunen på sine nettsider.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter