Skryter solfylt Tromsø opp i skyene

Tromsøværingene var raskt ute lørdag for å nyte solstrålene i sentrum.

FORNØYD: Torgunn Falck var svært fornøyd med været lørdag.  Foto: Tobias Kvalvik Henriksen

TURISTER: Fi og Simon Darby fra England mener Tromsø er en av de fineste plassene de har sett.  Foto: Tobias Kvalvik Henriksen

nyheter

Skryter solfylt Tromsø opp i skyene

Torgunn Falck (74) var på bytur, og tok en liten pause fra shoppingen i solsteken på Strandtorget.

– Dette med fint vær er jo ikke noe nytt, man har sett det før, ler Falck.

– Nei da, det er så utrolig fint her når det er fint vær. Det er et skikkelig vakkert skue.

Liker snøstorm

Hun mener det er viktig med bedring i været.

– At det er fint vær er nok viktig for alle i Tromsø, men jeg er den typen som synes det er veldig sjarmerende med en skikkelig snøstorm. Jeg må likevel innrømme at det er greit med forandringer, og at det er på tide at vi får litt finvær

Etter gjentatte varslinger om dårlig vær 17. mai, ser det ut som at det blir en regntung nasjonaldag i Tromsø. Falck synes det er synd det er meldt så dårlig vær på 17. mai.

– Det er litt synd, og da spesielt for de unge. Jeg er dog litt usikker på om de tar den dagen like høytidelig som vi gjorde før i tiden. Nå har jo de unge alt fra før, og is og godteri spiser de alle andre dager i året også, sier hun.

Turister

Fi (49) og Simon Darby (50) nyter solstrålene mens de venter på skyss. Ekteparet er fra Devon i England, og er på vei gjennom Norge opp til Nordkapp.

– Vi har vært i Tromsø tre dager, og det er en av de helt klart fineste plassene vi har vært, sier Fi.

Turen til Nordkapp er Simons 50-årsgave, men de stresser ikke på veien opp til Norges nordligste punkt.

– Vi har ni dager igjen, så vi nyter tiden. Vi har vært så utrolig heldig med været i Tromsø, så nå soler vi oss og nyter været maksimalt, sier hun.

De ser fram til 17. mai-feiring på onsdag.

– Vi vet ikke helt hva vi går til, men vi tror det blir veldig bra. Vi ser veldig fram til å se alle de flotte klærne.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter