Slik blir helgeværet

– Blir nok utrivelig på Alfheim på søndag

Meteorologen lover godt smeltevær, men noe godt vær ellers blir det ikke.

Gråvær: Slik ser det ut fra iTromsøs-kontorvindu fredag ettermiddag og lite tyder på at denne utsikten vil endre seg med det første. Foto: Rikke Lange  Foto: Rikke Lange

nyheter

Fredagen har vært grå med lavt skydekke og regn, og noe bedring blir ikke med det første.

– I løpet av fredagskvelden sprekke skydekket noe opp, og det blir bra natt til lørdag. Men tidlig lørdag skyer det til igjen og formiddagen vil bli preget av lavt skydekke og med topp temperatur opp mot 8 grader. På ettermiddagen vil det sprekke mer opp igjen og det vil stort sett være oppholdsvær hele lørdagen, sier statsmeteorolog Rune Skoglund ved Vervarslinga Nord-Norge

Regntung søndag

Søndagen blir det mer vått og om du skal på Alfheim på kvelden for å se TILs møte med Strømsgodset kan det være lurt å kle seg etter forholdene.

– Søndag vil det regne til og fra stort sett hele dagen, ikke store mengder, men over en lengre periode. Det blir nok utrivelig på mer enn én måte på Alfheim, sier Skoglund.

Ikke bedre til uka

Det ser heller ikke bedre ut uka vi går i møte.

– Jeg skulle gjerne ha løyet og sagt at det ble knallvær, men det blir skiftende vær utover uka uten de helt høye temperaturene og med en del regn og periodevis litt sol. Det er fint smeltevær, for vi får en sakte smelting, så vi får fokusere på det positive her. Det er snart sommer, sier Skoglund betryggende.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter