Vil arrangere «Tour of Norway» for kids i år også

Vil bruke samme løype som i fjor.

Tour of Norway for kids arrangeres over hele Norge, og er for barn fra 0-14 år. 

nyheter

Tromsø Cykleklubb søker kommunen om å få arrangere «Tour of Norway for kids» fredag 4. august.

De er tildelt en etappe i det landsdekkende arrangementet og ønsker å bruke samme løype som i fjor; Storgata-Erling Bangsunds plass-Grønnegata-Cora Sandels gate.

Arrangøren er avhengig av at gatene stenges for biltrafikk et par timer om ettermiddagen. Aldersgruppen som skal delta er fra 0–14 år.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter