Tromsømann dyrket fram 35 cannabisplanter

Nå er mannen dømt til seks måneders ubetinget fengsel.
nyheter

Mannen, som er 48 år, var siktet for i alt fem overtredelser av straffeloven, veitrafikkloven og legemiddelloven.

Et av punktene omhandlet at mannen drev fram 35 cannabisplanter, samt oppbevarte 279,51 gram marihuana fra tørkede toppskudd på en privat adresse i Tromsø.

 I tillegg var mannen siktet for å ha tatt en bil, uten eierens tillatelse. Denne bilen kjørte siktede i ruset tilstand og uten gyldig førerkort.

Mannen avga en uforbeholden tilståelse i retten, og han samtykket i at saken ble avgjort ved en tilståelsesdom.

48-åringen dømmes til seks måneders ubetinget fengsel. Han må også betale en bot på 10.000 kroner, og tap av førerrett i to år.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter