Vil bygge naust til 35 kajakker

Skarven idrettslag har planer om å bygge et naust på Sommarøy til 850.000 kroner

KAJAKKBOOM: Det er mange som kommer til Sommarøy for å padle kajakk, slik som i fjor sommer under Midnight Sun Experience. Nå vil Skarven idrettslag bygge et naust til kajakker. Foto: Kent-Einar Myreng. 

nyheter

Idrettslaget har sendt inn forslaget til Tromsø kommune, som en del av Kommuneplanen for idrett og friluftsliv 2018–2021.

Det er sendt inn et skjema for registrering av nye prosjektplaner, og i skjemaet skriver idrettslaget litt om sine planer.

Regattajoller

De ønsker å bygge et naust i Steinsvika på Sommarøy.

«Naustet skal brukes til oppbevaring av 25–35 kajakker, fire regattajoller og SUP. I tillegg kommer utstyr som trengs for å padle, ro og seile», skriver idrettslaget i skjemaet.

Snarlig byggestart

De estimerer at det vil koste cirka 850.000 kroner å bygge naustet. Planleggingsarbeidet er allerede godt i gang.

«Søknad om idrettsmessig forhåndsgodkjenning er under utarbeidelse, da vi håper å kunne bygge naustet slik at det også kan benyttes av våre skoleelever som blir uten gymsal fra høsten», skriver Skarven idrettslag.

De ser for seg at byggingen av naustet vil starte allerede i år eller til neste år.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter