Vil vedta omsorgsboliger i Fergeveien

Kommunen vil trolig vedta reguleringsplan for åtte omsorgsboliger i Fergeveien.

LEKEPLASSER: Den store tomta til høyre skal få åtte omsorgsboliger, og tomta til venstre skal bli ny lekeplass. Ill: Google Maps 

nyheter

Kommunestyret anbefales nemlig å vedta en omregulering av de to tomtene på hver sin side av krysset Fergeveien/Carl Bertheussens vei i Tromsdalen.

LES OGSÅ: Byggeprosjekt i sentrum skaper reaksjoner: Naboene frykter asbest

På den ene tomta – Fergeveien 4 – er det i dag en lekeplass som er brukes av barn i nabolaget, samt av Fjellveien barnehage. Det er på denne tomta omsorgsboligene foreslås bygget.

LES OGSÅ: Store lønnshopp for kommunale ledere får nå et politisk etterspill

Administrasjonen i kommunen foreslår at det etableres en lekeplass på tomta på andre siden av gata.

Denne tomta er imidlertid langt mindre enn dagens lekeplass.

LES OGSÅ: Stiller spørsmål om ti år gammel uløst byggesak (for abonnenter)

Administrasjonen går like fullt inn for «makeskiftet».

– Sett opp mot behovet for integrerte omsorgsboliger i Tromsdalen, og at det opparbeides en ny lekeplass i området, vurderer administrasjonen planforslaget som akseptabelt, skriver administrasjonssjefen i sitt saksfremlegg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter