Skal ha truet dørvakt: «Før i tiden tok man livet av slike vakter»

nyheter

En mann har mottatt et forelegg etter at han ved to anledninger skal ha kommet med trusler på et av byens utesteder. I juli 2016 skal han blant annet ha truet med å drepe en gjest på utestedet.

I august samme år fikk han beskjed fra en dørvakt at han ikke hadde adgang til utestedet. Da skal mannen ha uttalt følgende til dørvakten: «før i tiden tok man livet av slike vakter». I tillegg skal han ha sagt at han ville finne ut hvor vedkommende bodde og komme hjem til ham.

Mannen fikk først et forelegg på 10.000 kroner for overtredelsene, men da dette ikke er betalt har saken havnet i Nord-Troms tingrett. I retten vil det bli lagt ned påstand om bot på 12.000 kroner, subsidiært fengsel i 24 dager.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter