Vil renovere denne hallen for 5,7 mill.

Tromsø tennisklubb planlegger ombygging av tennishallen.

FORFALLER: Tromsø tennisklubb melder at utebaneanlegget er i ferd med å forfalle og trenger renovering.  

nyheter

Tennisklubben har sendt inn et skjema til Tromsø kommune i forbindelse med Kommuneplanen for idrett og friluftsliv 2018–2021.

Der kommer det fram at de ønsker å renovere tennishallen.

I juni i fjor ble det avgjort at Tromsø klatreklubb får en egen hall på Templarheimen, og den skal stå ferdig allerede til neste år. Klatreklubben har fram til nå leid arealer i tennishallen. Tromsø tennisklubb skriver at de må bygge om på grunn av dette.

– Dette er noe vi er avhengige av å gjøre for å kunne få inntekter på det arealet de disponerer i dag, skriver tennisklubben.

Vil starte i sommer

De håper at renoveringen vil starte allerede i sommer.

– Vi ønsker å starte med lys, ventilasjon, varme, brannvarsleranlegget og ledelys ved brann. Videre trenger vi å skifte dekke i hallen og renovere squashbanene, skriver klubben.

Uteanlegget forfaller

Men renoveringen kan bli mye mer omfattende, for anlegget som er utendørs står det dårlig stilt med.

– Vider har vi et utebaneanlegg som begynner å forfalle så mye at det er på tide å gjøre noe. Vi må ha nytt gjerde rundt banene. Klubbhuset har flere råteskader, så dette må restaureres eller rives og settes opp nytt, skriver klubben til kommunen.

Prosjektene som gjelder uteområdene ser de for seg kan gjøres over en mer langsiktig periode.

I skjemaet for registrering av idrettsanlegg skriver Tromsø tennisklubb at de anslår at renoveringen og ombyggingen vil koste rundt 5,7 millioner kroner.