Innbrudd i enebolig i Vesterliveien

Politiet ønsker tips.
nyheter

Rundt klokken 12:00 søndag formiddag fikk politiet melding om et innbrudd i Vesterliveien 4.

- Innbruddet ble oppdaget i dag av noen tilfeldige forbipasserende. De hadde observert en knust rute i boligen, forteller Reinert Johansen, som er operasjonsleder i politiet.

Eierne bortreist

Da innbruddet skjedde var eierne av boligen bortreist.

- Eierne har nå kommet hjem. Vi har fått snakket med dem og sikret spor, samt sett hva som har blitt stjålet, sier Johansen.

Ønsker tips

Johansen forteller at dersom noen har tips til saken, så kan de ringe politiet.

Like etter klokken 16.00 kom politiet med følgende melding på Twitter:

Tromsø: Enebolig i Vesterlivegen utsatt for innbrudd. Ikke oversikt ennå hva som er stjålet Er på stedet og sikrer spor. Tips ønskes: 02800.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter