Lasse Jangås går fra Nordlys til NOSO

Samfunnsredaktør Lasse Jangås ble mandag ansatt som kommunikasjonssjef i Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (NOSO).

NY JOBB Lasse Jangås, nåværende samfunnsredaktør i Nordlys, går fra avisa til NOSO.  Foto: Privat

nyheter

Jangås kommer fra stillingen som samfunnsredaktør i avisa Nordlys.

- Med sin brede erfaring fra kommunikasjons- og kulturfeltet mener vi at Lasse har svært gode forutsetninger for å bidra til en videre positiv utvikling av NOSO, sier direktør Tor Lægreid.

Jangås vil tiltre stillingen i midten av august.

Orkesteret har i tillegg ansatt ny økonomi- og administrasjonssjef.

Frank Robertsen, som har vikariert i stillingen det siste året, trer nå inn som fast ansatt.

Robertsen har tidligere jobbet for Avinor.

- Vi er svært tilfreds med å kunne tilby Frank stillingen. Samtidig benytter vi anledningen til å takke tidligere økonomi- og administrasjonssjef Stig Jensen for stor innsats og viktige bidrag i selskapets oppbygningsfase, sier Lægreid.

Robertsen tiltrer umiddelbart.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter