Mann (40) tatt i 104 km/t i 80-sone – mistet lappen

En tromsømann er i Nord-Troms tingrett dømt etter at han ble tatt i trafikkontroll på E8 ved Laksvatn i Balsfjord. Han skal ha holdt en hastighet på 104 km/t i ei 80-sone.
nyheter

Siktede avga en uforbeholden tilståelse i retten, og samtykket i at saken ble avgjort ved en tilståelsesdom.

LES OGSÅ: Tromsømann dyrket fram 35 cannabisplanter

Mannen hadde allerede pådratt seg seks prikker før han ble stanset. Ved denne overtredelsen pådro han seg tre nye, og dømmes dermed til tap av førerrett i seks måneder.

LES OGSÅ: Må betale 10.000 kroner for å ha slått en annen

Han må også betale ei bot på 6.250 kroner, subsidiært fengsel i syv dager.

LES OGSÅ: Kjørte bil da han var påvirket av sovemedisin – må betale 9.000 kroner

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter