Ola Giæver mener Widerøe har tatt livet av 66 mennesker

FlyViking eier, Ola Giæver, skrev på Facebook sist helg at Widerøe har avlivet 66 mennesker.

BESKYLDER WIDERØE: Ola Giæver (til venstre) mener Widerøe har tatt livet av 66 mennesker.  Foto: Lars Johnsen

nyheter

På Facebook-siden til nettavisen Luftfart.Media la Giæver forrige helg ut kommentaren der han beskylder Widerøe for å ha tatt livet av 66 mennesker. Det var Bodø Nu som først omtalte saken.

«Bare i min karriere hos de grønne har det flyselskapet styrtet 3 Twin Otters, 1 Dash 7 og knust ca 6–7 Dash 8, avlivet 66 mennesker», skrev Giæver på Facebook-siden.

– Jeg skrev dette fordi en person antydet at det er dårlig sikkerhetskultur i mitt flyselskap, FlyViking. Det har gått ned en rekke Widerøe-fly gjennom historien. Selskapet har blant annet styrtet i Gamvik, Namsos og på Værøy. Det er bare å lese historiebøker, så ser man at det stemmer, sier Giæver til Bodø Nu.

Widerøes kommunikasjonsrådgiver, Silje Brandvoll, mener uttalelsen fra Giæver er et lavmål.

– Det der er et ekstremt lavmål som vi overhodet ikke ønsker å lage noen debatt rundt. Det er egentlig alt jeg vil si om det, sier hun.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter