Konkurransetilsynet avslutter sak mot FlyViking

Konkurransetilsynet hadde mistanke om at FlyViking AS hadde brutt konkurranseloven da selskapet la inn anbud på det nordnorske kortbanerutenettet. Nå er saken avsluttet.

MISTANKE: Det var om at Giævers selskap hadde brutt konkurranseloven. Nå avslutter Konkurransetilsynet saken mot Flyviking.   Foto: Framtid i Nord

nyheter

Det opplyser Konkurransetilsynet på sin hjemmeside. Det er ikke funnet tilstrekkelig bevis for at det foreligger et samarbeid i strid med konkurranseloven, opplyser de.

LES OGSÅ KOMMENTAREN: «Starten på et nytt luftfartseventyr»

Det var i september i fjor at Konkurransetilsynet gjennomførte razzia da det var mistanke om at Ola O. K. Giæver jr. sitt flyselskap FlyViking AS hadde brutt konkurranseloven (for abonnenter).

Konkurransetilsynet mistenkte at FlyViking AS har brutt konkurranseloven da selskapet hans la inn anbud på det nordnorske kortbanerutenettet.

– Konkurransetilsynet har gjennomgått et betydelig materiale, både fysisk og elektronisk, som ble beslaglagt ved bevissikringen. I tillegg er det foretatt forklaringsopptak med ansatte i Flyviking og Danish Air Transport. Etter en grundig gjennomgang har tilsynet ikke funnet grunnlag for å gå videre med saken, siteres avdelingsdirektør Gjermund Nese på i pressemeldingen.