Dårligere resultat for Troms Kraft

Lave kraftpriser og nedgang i inntektsrammene til TK Nett har ført til nedgang i regnskapet til Troms Kraft.

NEDGANG: Konsernsjef i Troms Kraft, Semming Semmingsen, er fornøyd med resultatet for første tertial på tross av nedgang fra fjoråret.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Styret i Troms Kraft AS har behandlet regnskapet for første tertial 2017. Altså de første fire månedene av året. Tidligere ble regnskapet behandlet hvert kvartal. Regnskapet per 30. april 2017 viser et overskudd på 61,4 millioner kroner for første tertial. Overskuddet fra samme periode i 2016 var 71,6 millioner kroner.

– Tatt i betraktning rammebetingelsene for 2017 i form av lave kraftpriser og lavere inntektsramme for nettselskapet, er vi fornøyd med det fremlagte resultatet, sier konsernsjef Semming Semmingsen i en pressemelding.

Jenny Ovlien

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter