CL-finalen:

Vi er BOIF - selvsagt holder vi med «underdogsen»

The Edge har for vane å smelle opp storskjermer under store idrettsarrangementer. Det gjaldt også Champions League-finalen.

Guttespillerne fra BOIF hadde ingenting imot å overnatte i Tromsø når de fikk overvære Champions League-finalen på The Edge.  Foto: Kent-Einar Myreng

nyheter

Lørdag 3. juni har mange fotballentusiaster satt av i kalender i flere måneder. Det er nemlig da Champions League-finalen skal avgjøres.

I år har italienske Juventus og spanske Real Madrid kommet seg til finalen, og skal altså da kjempe om den jeve klubbtittelen.

Clarion The Edge i Tromsø har for vane å arrangere storskjermkveld for hotellets gjester, og for andre skuelystne som kunne tenke seg å få en god fotballopplevelse sammen med andre.

«Alle holder med Juventus»

Godt over 70 stykker hadde samlet seg like før avspark på hotellet for å overvære den store fotballbegivenheten. Noen av dem var G16-laget til Bardufoss og omegn IF.

- Vi holder alle med Juventus i kveld. Vi er BOIF, og selvsagt holder vi med «underdogsen», sier Sigbjørn Løvhaug Nilsen (16), som er med A-laget til BOIF for å spille kamp i Tromsø.

Real Madrid's Sergio Ramos, right, challenges for the ball with Juventus' Paulo Dybala during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017.  Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

 

Gutta er ikke sikker på hvorfor akkurat Juventus vinner, men med et minst like bra forsvar som BOIF, tror gjengen det blir en spennende finale. Selv om riktignok èn av spillerne holder med spanjolene.

- Jeg holder med Real Madrid. De har et bedre lag i både midtbane og angrep, men det blir vanskelig å trenge gjennom Juventus sitt forsvar, sier Vegar Fossli (16)

Bra oppmøte

På The Edge var det tett med folk på de to stedene hotellet hadde satt opp skjermer. Ansvarlig på stedet var stresset like før kampstart for om det ble plass til alle.

- Det er et veldig bra oppmøte både i baren og i restauranten her. Vi må snart hente inn flere stoler, sier Andreas Engstrøm, som er duty manager på The Edge.

- Personlig følger jeg ikke så veldig med på fotball, men jeg føler det er litt 50-50 om hvem som vinner.