Klart for ny sykkelfestival

For fjerde gang arrangerer Tromsø kommune sykkelfestival i Tromsø

Gjert-Henrik Vedeler i Tromsø kommune  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Søndag 11. juni er det klart for Tromsøs fjerde sykkelfestival. Denne gangen inviterer kommunen befolkningen til Charlottenlund mellom klokken 10–16 hvor det blir en rekke sykkelaktiviteter.

– Vi kan friste med hinderløyper, sykkelslalåm, sykkelorientering, sykkelløp for de minste, sykkelvask, testing av nye sykler, testing av rare sykler, testing av énhjulssykler m.m. Vi tilbyr også gratis sykkelservice og selvsagt muligheten til å kjøpe god sykkelmat, skriver prosjektkoordinator for park og vei i Byutviling, Gjert-Henrik Vedeler i en pressemelding.

I fjor møtte rundt 3.000 mennesker opp på festivalen, som er gratis.

– Vi forventer minst like mange deltakere i år, sier Vedeler.

Målet med festivalen er å inspirere folk til å benytte sykkelen ofte, og ikke bare til transport.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter