Moose on the loose-klær på avveie - nå har politiet funnet deler av tyvgodset

Moose on the loose-gründer Andreas Nilsen oppdaget lørdag morgen at noen hadde stjålet store mengder klær fra selskapets lager. Nå har politiet funnet deler av tyvgodset.

Operasjonsleder Lars Meland (til høyre) forteller at de mistenkte er kjenninger av politiet.  Foto: Kine Hanssen

nyheter

Lørdag morgen oppdaget Andreas Nilsen at noen hadde tatt seg inn på klesbutikkens lager og stjålet en betydelig mengde plagg.

– De har stjålet mye Moose on the loose-ting. Dette er «one of a kind»-produkter, så det er ikke vanskelig å skjønne hvor det kommer fra. Det er jo bare vi som selger disse produktene, så man bør fatte mistanke om de prøver å selge det videre. Det er et betydelig antall produkter, så hvis de skal ta i bruk produktene, så vil jeg tro at bekjente av dem legger merke til det, sa Nilsen til Tromsø.

Søndag kveld fikk politiet tips om unormal trafikk til en bolig i sentrum.

- Der var det flere personer, og noen av dem hadde et lite lager av disse lett gjenkjennelige klærne, opplyser operasjonleder Lars Meland.

Store mengder klær funnet

I forbindelse med operasjonen, ble det også funnet en mindre mengde hasj på stedet.

- Det er uvisst hvor mange av personene som har vært involvert i tyveriet, da det var flere i leiligheten.

- Mener dere å ha gjort rede for alle de stjålne varene?

- Det har jeg ikke oversikt over. Det jeg derimot kan si, er at vi har funnet store mengder, svarer Meland.

Operasjonslederen bekrefter at det er kjenninger av politiet som nå er mistenkt i saken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter