Nå legger denne butikken ned

Jektas eneste symaskinbutikk legger ned driften.

LEGGER NED: Symaskinbutikken Bonus legges ned. Foto: Privat 

nyheter

Symaskinbutikken Bonus legger ned sin drift på Jekta Storsenter.

Det bekrefter butikkleder Stein Erik Vinje til iTromsø.

– Grunnen er at han som eide butikken har gått bort. Hadde han levd videre så hadde ikke butikken måtte legge ned, sier Vinje og legger til at de ikke legger ned på grunn av dårlig økonomi.

Butikken vil være i drift ut juni måned.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter