Kjører på for skuterløype

Selv om solen steker og snøen smelter, presser Fremskrittspartiet på for å få skuterløyper i Tromsø.

SkuterLØYPER: Selv om sommeren er rett rundt hjørnet, presser Fremskrittspartiet på for å få skuterløyper. Foto: Christer Pedersen 

nyheter

– Troms Frp har alltid hatt et tydelig stempel på hvor vi står i skutersaken. Vi vet det er nok plass til både skientusiaster og snøskuterkjørere, sier Anni Skogman, gruppeleder i Tromsø Frp i en pressemelding.

Sammen med Ida Gårseth Hov i Troms Frp, stiller de seg undrende til at Tromsø kommune ikke har noen skuterløyper.

– Tromsø er den kommunen med flest registrere snøskutere, likevel er det ikke en eneste pløype, dette vil vi i FrP gjøre noe med, sier Hov.

Vil ha Nordland med på laget

Tidligere i år ble det kjent at Troms og Finnmark skulle slås sammen gjennom regionreformen. Frp-politikerne synes det hadde vært best om også Nordland ble med i regionen.

– Fremskrittspartiet er fortsatt tydelige på at vi ønsker to forvaltningsnivå, men når det ikke er flertall for dette på Stortinget, må vi gjøre det beste ut av det, og denne gangen vil det være større regioner som vil erstatte dagens fylkeskommuner, sier Hov.

– Nettopp derfor støtter vi at fylkeskommunene i Troms og Finnmark blir et felles Nord-Norge, men aller helst kunne vi ønske at også Nordland ble med, fortsetter Skogman i pressemeldingen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter