Nå blir det flere direkteruter til denne europeiske destinasjonen

Lufthansa utvider sitt direkterutetilbud til Tromsø.

En rekke Lufthansa-avganger innstilles også tirsdag og onsdag. Foto: Ralph Orlowski / Reuters / NTB scanpix. 

nyheter

Det melder Arena Lønnsomme Vinteropplevelser på sine nettsider.

- Arena Lønnsomme Vinteropplevelser er stolte over å ha initiert direkteflyvninger mellom Frankfurt og Tromsø. Nå melder Lufthansa at de utvider til to avganger pr. uke.

Fra før har Lufthansa hatt èn ukentlig avgang mellom Tromsø og Frankfurt i vintersesongen 25. november til 24. mars.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter