Kø langs E8: Vogntog sperrer for trafikken

nyheter

Oppdatert:

Veien er nå åpnet for trafikk i begge kjørefelt, og vogntoget er berget fra stedet, opplyser politiets operasjonsleder klokken 14.37.

Politiet meddeler 12.24 at vogntoget sperrer det ene kjørefeltet på E8, og Statens vegvesen melder om kø i biltrafikken.

Politet bekrefter klokken 12.16 at det kun var snakk om en vannlekkasje, og ingen brann - som fryktet.

Fredag formiddag rykker politi og to brannbiler ut til E8 på Hundbergan.

Det står det et vogntog, som det ryker kraftig av.

Politiets operasjonsleder har klokken 12.02 ikke mer informasjon, og avventer at patruljene skal ankommen stedet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter