35 dagers fengsel for trusler

En tromsømann er dømt til 35 dager i fengsel etter å ha truet med å brenne ned en campingvogn der det bodde en gruppe rumenere.

DØMT: En mann i 60-årene er dømt til 35 dagers fengsel for å ha truet å brenne ned en campingvogn der det bodde en gruppe rumenere.  Foto: Petter Strøm

nyheter

Truslene om å sette fyr på campingvognen – som for øvrig sto parkert på mannens eiendom på Bjerkaker – ble fremsatt både overfor politiets operasjonssentral og overfor en patrulje som rykket ut.

Det hele skjedde i februar i år.

Ville dynke i bensin

Mannen ringte flere ganger til politiets operasjonssentral og krevde at politiet skulle fjerne campingvognen, ellers skulle han dynke den i bensin og tenne på.

Mannen sto tiltalt i Nord-Troms tingrett og dom falt fredag i forrige uke.

Drapstrusler mot politi

I tillegg til de nevnte forholdene ble mannen også dømt for å ha truet med å drepe en polititjenestemann og for å ha båret kniv på offentlig sted.

Det er uklart om dommen blir anket.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter