Her vil Nobina ha forkjørsvei

  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Nobina ber i et brev til kommunen at det skiltes med vikeplikt for annen trafikk som kommer ut i trafikkerte veier som også er busstraseer i krysset Myrengveien-Forhåpningen (Haakon VIIs gate), Stjerneveien-Tomasjordveien (Evjenveien), Hansine Hansens vei (Nordlysplanetariet) og Thyholdtveien-Maryborgveien (Dramsveien).

– Det er tiltak som ikke har negativ effekt for øvrig trafikk og medfører ikke store kostnader for kommunen, skriver Nobina.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter