Person skal ha blitt påkjørt av buss

En mann i 60-årene er sendt til legevakta for en sjekk.
nyheter

Politi og ambulanse er på stedet.

- Personen er oppegående, men blir tatt med til legevakta for en sjekk, sier operasjonsleder Morten Augensen til iTromsø.

Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til ulykken.

- Vi er på stedet nå for å finne ut hva som har skjedd, sier operasjonslederen.

Hendelsen skjedde like ved Brattbakken 132.

Politiet opplyser på Twitter like før klokken 13.00 at det er mulig at det ikke har vært et fysisk sammenstøt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter