Skal ha sparket person som lå på bakken

DØMT: En mann i 60-årene er dømt til 35 dagers fengsel for å ha truet å brenne ned en campingvogn der det bodde en gruppe rumenere.  Foto: Petter Strøm

nyheter

En mann (33) er tiltalt etter at han ved to anledninger skal ha utøvd vold. I juli i fjor skal den tiltalte ha slått en person gjentatte ganger i ansiktet og hodet, samt sparket han flere ganger på kroppen da han lå nede.

Den fornærmede skal ha blitt påført røde merker og begynte å blø neseblod.

Den andre voldshendelsen skal ha funnet sted i november 2016. Da skal tiltalte ha slått en person i pannen med knyttet hånd.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter