Trafikkuhell på E8

Grunnet opprydning på stedet, vil det ene kjørefeltet bli stengt.
nyheter

To biler har kollidert på E8. Den ene bilen skal ha kjørt i den andre bilen bakfra.

  Foto: iTromsø-tipser

 

Lasse Wangberg, som er ansatt hos iTromsø, var på stedet kort tid etter hendelsen.

- Den første bilen bremset for noen fugler som sto i veien. Da ble den påkjørt bakfra, sier han.

Wangberg forteller at trafikken flyter greit forbi.

 

Politiet opplyser på Twitter at det kun er snakk om materielle skader.

- Vi er på stedet og trafikken flyter greit forbi. Men det ene feltet vil nok være stengt i perioder i forbindelse med opprydningen, sier operasjonsleder Rune Nilsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter