Vil ha skisenter i Ramfjord - klager på reguleringsplan

En ingeniør har levert inn et forslag om å etablere et skisenter i Ramfjord. Det er ikke blitt tatt hensyn til i reguleringsplanen for E8.

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Sivilingeniør Stein-Otto Simonsen reagerer på at hans planforslag for et skisenter i Fagerfjell ikke er hensyntatt i reguleringsplanen for E8 i Ramfjord, Østre trasé.

– Planen for Fagerfjell Polar Senter har ligget hos dere i noen år i påvente av den nye veien. Det er med stor skuffelse å se at det ikke er tatt hensyn til skisenteret. I tillegg mener jeg at tilgangen til Fagerfjellet for friluftsliv er helt uteglemt, fjellet er i dag et yndet sted for toppturer, heter det i merknaden.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter