Fortviler over hærverk

Blåmann skatepark holder sin åpningsfest i dag. Allerede i går hadde parken blitt utsatt for hærverk.

SVIDD GUMMI: Slike merker var å finne flere steder i parken. Lederen av parken håper nå at gjerningsmannen tar kontakt for å finne en løsning.  Foto: Privat

nyheter

Hendelsen skjedde i går mellom klokken 11.00-13-30.

Lederen fortviler over den umodne oppførselen.

– Det har vært en person med lettsykkel og laget stygge merker i betongen. Dette er utrolig trist, sier Odd-Børge Lunde Hansen, som står bak skateanlegget.

Ønsker kontakt

Hærverket vurderes nå anmeldt, men Hansen oppfordrer vandalen til å selv ta kontakt, så saken kan løses på en annen måte.

– Vi har fått inn mange tips og har en god dialog med politiet, men håper vedkommende kan beklage og gjøre opp for seg som en mann, så vi slipper å ta skrittet med politianmeldelse, sier Hansen.

Sparkesykkel og BMX

Bortsett fra svidd gummi på betongen er det ingen fysiske skader på parken, og åpningsfesten vil bli avholdt klokken 12.00 i dag som planlagt.

– Hærverket har lagt en liten demper på stemningen, men vi gleder oss til åpningen. Det blir blant annet oppvisning med både sparkesykkel og BMX sier Hansen, og utdyper:

– Her ønsker vi å inkludere aktivitet med alle rullende – ikke-motoriserte – fremkomstmidler.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter