MSM-deltaker havnet på akutten – har nå reist hjem

En Midnight Sun Marathon-løper ble fraktet til UNN lørdag. Vedkommende har nå dratt hjem fra sykehuset.
nyheter

Personen hadde fått illebefinnende.

– Vedkommende var innom akuttmottaket i går på grunn av et illebefinnende. Vedkommende har nå reist hjem, sier pressevakt ved UNN, Marit Einejord.

Ifølge styreleder Karl-Johan Jakola i MSM er det snakk om en yngre mann.

- Jeg løp mila og så det var mange som samlet seg rundt en person. Jeg fikk vite av en bak meg som sa det var en yngre mann, sier Jakola.

Midnight Sun Marathon får melding fra Røde Kors om det er alvorlig. De har ikke hørt noe mer om situasjonen.

Nils Hætta, daglig leder i Midnight Sun Marathon, sier at det eneste de vet er at personen er fraktet til UNN.

Ikke livstruende

Pressevakt ved UNN Marit Einejord bekrefter at de har fått inn en løper med illebefinnende.

- Er tilstanden til personen livstruende?

- Nei, det er det som regel ikke når man får illebefinnende.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter