48-åring tiltalt etter tyveriraid - skal ha stjålet bil, solbriller og likør

En 48 år gammel mann er i Nord-Troms tingrett tiltalt etter flere tyverier i Tromsø.

Nord-Troms tingrett   Foto: Gudrun Gulldahl

nyheter

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha stjålet en Volkswagen fra Kroken og for å ha stjålet verdier for en samlet sum av 8.417 kroner fra diverse butikker i sentrum og på Langnes, inkludert et kamera og solbriller.

Mannen er også tiltalt for å ha kjørt en bil med påsatt falsk kjennemerke og for å ha kjørt inn i en annen bil, og siden rømt fra ulykkesstedet. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort.

Han er også tiltalt for å ha vært i besittelse av cirka 3,5 gram hasj og for å ha stjålet en flaske St. Halvard likør fra Vinmonopolet på Jekta.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter