Tyv stjal barberblader til rundt 8.000 kroner

Politiet opplyser at de - etter et godt tips fra publikum - fikk fakket tyven.
nyheter

På Twitter melder politiet at en utlending er pågrepet etter å ha stjålet barberblader for flere tusen kroner.

- Vi fikk beskjed om tyveriet fra publikum. Noen hadde fulgt etter to personer fra en butikk til en annen og ringt oss. Da vi rykket ut, påtraff vi en av dem det var snakk om. Han hadde barberblader til en verdi av 8.000 kroner i en bag, sier operasjonsleder Lars Meland.

Personen politiet har pågrepet er en utenlandsk mann i 30-årene.

- Vi leter ennå etter den andre personen, sier Meland.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter