Nå starter sommerrutene for kollektivtrafikken

Fra og med mandag 26. juni går Troms fylkestrafikk over til sommerruter.

Sommerrutene trer i kraft fra mandag 26. juni.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Troms fylkestrafikk gikk torsdag ut med følgende beskjed på sine facebooksider til sine passasjerer.

- Benytter du fortsatt rutetabell på papir/pdf? Husk at det er egne sommerrutetabeller for:
Bybussene i Tromsø og Tromsø distrikt.
Bybussene i Harstad samt Sør-Troms.
Regionbusslinje nr. 105 (Tromsø-Nordkjosbotn-Storsteinnnes-Øverbygd-Rundhaug-Buktamoen)

Videre skriver de også at for det øvrige kollektivtilbudet er avgangstidene for sommeren tatt inn i de ordinære rutetabellene. Alle skoleruter som er merket med "S" i tabellene er også innstilt i sommerperioden.

Sommerrutene gjelder til og med 20. august.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter