De neste dagene stenges denne tunnelen

Skal du benytte deg av Tromsøysundtunnelen i kveld bør du se deg om etter en alternativ rute.

STENGES: I perioden 27. juni til 1. juli mellom klokken 21:00 og 06:00 vil Tromsøysundtunnelen være stengt for trafikk. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

I perioden 27. juni til 2. juli mellom klokken 21:00 og 06:00 vil Tromsøysundtunnelen være stengt for trafikk.

Grunnen til stengingen er at det skal utføres vedlikeholdsarbeid i tunnelen.

Manuell dirigering

Det er for øvrig ikke den eneste veien i Tromsø hvor det blir redusert fremkommelighet. På tverrforbindelsen vil det fra tirsdag til lørdag mellom klokken 22:00 og 06:00 være manuell dirigering på grunn av asfaltarbeid. Veien kan også i korte perioder bli helt stengt.

Det melder Statens vegvesen på sine nettsider.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter