MC-ulykke i sentrumstunnel

nyheter

Klokka 00.30 natt til onsdag rykket alle nødetatene ut til en trafikkulykke i Sentrumstangenten.

En motorsykkel tippet i lav hastighet i en rundkjøring, og føreren (en mann i 20-årene) var oppegående etter fallet.

Ingen øvrige kjøretøy skal ha vært involvert i ulykken.

- Mannen skal ha hatt litt vondt i en arm, men nødetatene dro kjapt fra stedet, så jeg er usikker på om han har vært innom legevakta. Mannen var edru og dette er å se på som et hendelig uhell, og vil ikke bli fulgt opp noe videre av oss. Sykkelen skal han selv fjerne fra stedet, sier operasjonsleder Eirik Kileng i Troms politidistrikt onsdag morgen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter