Store skader etter brannen: – Ingen av boligene er beboelig ennå

Mellom 17 og 18 personer fra Tromsø brann og redning jobbet iherdig for å få slukket brannen natt til torsdag.

Boligbrann Tomasjord

nyheter

Vaktsjef for Tromsø brann og redning, Stein Børre Hansen, forteller om en lang natt med slukningsarbeid etter at det brøt ut brann i et boligkompleks i Tomasjordveien rundt klokka 02.30 natt til torsdag.

–  Vi var vel 17-18 stykker i sving på det meste. Vi fikk slukket brannen før boligene brant ned, men det er store skader på selve brannboligene, som var to tomannsboliger, Hansen til iTromsø rundt klokken 07.00.

– Boligene på begge sidene av dem har store vannskader og det er ingen av de boligene som er beboelig ennå, sier han.

  Foto: Ronald Johansen

 

Ifølge politiet ble totalt tre boliger evakuert, mens familien som bodde i den fjerde boligen var bortreist da brannen brøt ut og skal i natt ha blitt orientert om brannen. Totalt ble ni personer evakuert. Ingen personer er savnet.

Brannvesenet er enda på stedet og driver med etterslukking.