19-åring tatt i 95 km/t i 60-sone

nyheter

En 19-åring har mottatt et forelegg fra politiet for råkjøring.

Hendelsen skjedde i Straumsvegen ved Håkøybotn, hvor han ble målt med en gjennomsnittshastighet på 94,78 km/t i 60-sonen.

Kjøreturen resulterte i en bot på 11.000 kroner, subsidiært fengsel i 22 dager.

Boten er ikke betalt. Saken er dermed sendt videre til domstol, hvor det blir lagt ned påstand om bot på 13.000 kroner, subsidiært fengsel i 26 dager.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter