Må i retten etter cola-nasking

nyheter

En 63 år gammel mann fra Tromsø må møte i tingretten for butikknasking.

Under et besøk på Coop OBS Hypermarked skal mannen ha tatt en ryggsekk og en 0,5 liter cola. Det hadde en samlet verdi på 272 kroner.

Mannen mottok et forelegg på 3.000 kroner for tyveriet. Forelegget ble ikke betalt, og saken er nå sendt over til domstolen. Der vil det bli lagt ned påstand om bot på 3.500 kroner, subsidiært fengsel i syv dager.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter