Disse cruisebåtene legger til kai i Tromsø denne uken

Flere cruisebåter ankommer Tromsø denne uka.

Pacific Princess i Sorrento i Italia.  Foto: Princess Cruises

nyheter

Mandag kommer «Astoria» som har plass til 556 passasjerer fra Hammerfest.

«Pacific Princess», som har kapasitet til å ha med seg 670 passasjerer og 375 ansatte, ankommer Tromsø onsdag. Båten har et ferskvann basseng, en golf-treningsbane og et eget casino.

Torsdag ankommer «Hanseatic», som omtaler seg selv som verdens eneste 5-stjerners ekspedisjonsskip. Turen startet i Hamburg 19. juni, og har vært innom Bergen, Lofoten, Honningsvåg, Spitsbergen og avslutter turen i Tromsø.

«AIDAluna» som har plass til hele 2.100 passasjerer, ankommer Tromsø fredag. Den startet ferden fra Kiel 25. juni, og har vært innom Orknøyene og Island, og er kommer til Svalbard tirsdag.

«Amadea» er på en 18 dagers tur fra Hamburg og skal innom Island, Svalbard og Honningsvåg før den ankommer Tromsø. Derfra går den videre til Svartisen, Kristiansund, Ålesund, Geiranger og Bergen.

Søndag kommer storskipene «Costa Pacifica», som har en kapasitet på 3,780 passasjerer og 1.100 ansatte, og «MSC Preziosa», med en makskapaitet på 4,345 passasjerer. «Ocean Majesty» ankommer også Tromsø søndag ettermiddag.