Kobler nesten hele Tromsdalen av strømnettet i natt

Det varer derimot kun i fem minutt.
nyheter

Troms Kraft melder at både natt til tirsdag og natt til onsdag vil kundene deres på strekningen fra Pyramiden til Gammelgård, hele Tromsdalen fra Pyramiden til snuplassen i Turistveien og Rødbrua kobles ut  på grunn av arbeid på høyspentnettet.

Dette skjer mellom klokka 02.00-02.05 om natten.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter