På disse veiene blir det redusert fremkommelighet

Skal du benytte deg av disse veiene bør du se deg om etter en alternativ rute

STENGES: Tverrforbindelsen vil bli stengt i perioder på kvelden. Foto: Jon Terje Eiterå  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Tverrforbindelsen kommer til å bli stengt i kortere perioder på grunn av asfaltarbeid fra klokken 22.00 til 06.00, 3. juli til 8. juli.

Riksvei 862 i Terjevik, like ved tverrforbindelsen i Breivika, kommer til å bli stengt på grunn av asfaltarbeid fra klokken 22.00 til klokken 06.00, 3. juli til 8. juli.

Det melder Statens vegvesen på sine nettsider.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter