Dette er det nye styret i Filmfond Nord

NYTT STYREMEDLEM: Martha Otte ble valgt inn som styremedlem i Filmfond Nord.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

På generalforsamlingen til Filmfond Nord AS 23. juni ble nytt styre valgt.

Trud Berg (ikke på valg) fortsetter som styreleder til 2018, Jens-Harald Eilertsen ble gjenvalgt som nestleder for to år, Tom Eilertsen (ikke på valg) fortsetter som styremedlem, mens Martha Otte (ny) ble valgt som styremedlem for to år.

Bjørn Erik Olsen er utnevnt av Kulturnæringsstiftelsen Sparebanken Nord-Norge.

Styrets forslag til nye retningslinjer for fondet ble enstemmig vedtatt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter