Tromsøværingen

Dette er turistene egentlig opptatt av i Tromsø

Tromsø kan lokke med Ishavskatedralen, storslått natur eller Polaria. Turistene er likevel bare opptatt av én ting.
nyheter

Skal du vise fram byen til noen som er på besøk, så ville du tatt turistene med til Fjellheisen.

Det turistene egentlig er opptatt av: Den utstoppa isbjørnen i Kirkegata.Du kan starte på en overbevisende tale for å få turistene med til Ishavskatedralen.

Det turistene er opptatt av: Ta grimase-selfie med den utstoppa isbjørnen i Kirkegata.

Du kan fortelle om Polaria eller noen av de mange koselige kafeene i sentrum.

Det turistene er opptatt av: De klatrer på den utstoppa isbjørnen og later som den er en hest.

Du kan skryte av at vi har det nordligste fotballaget i verden, som spiller i den øverste divisjon i landet.

Det turistene er opptatt av: Barcelona, samt at de vet TIL vil rykke ned til høsten.

Så her er et innspill til de som vil satse mer på sommerturister i Tromsø: Fyll hele Storgata med utstoppa isbjørner. Da vil turistene komme i store flokker!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter