Kun et døgn etter at den nye bensinstasjonen åpnet, sviktet systemet

- Veldig uheldig og irriterende, sier kjedesjef Bernt Randel.

Illustrasjonsbilde  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Torsdag åpnet Shell Express fire nye selvbetjente bensinpumper ved Coop Extra på Strandveien. Fredag slet derimot flere kunden med å få pumpene til å fungere.

- Pumpene skal være opp igjen og fungerer som de skal nå, men det stemmer at vi har hatt problemer med dem i dag. Pumpene som er vendt mot butikken var ute av drift og pris-skiltet var nede en stund fredag. Alt så bra ut før vi dro hjem i går, men datasystemet har vært plaget med en "bug" i dag, sier kjedesjef Bernt Randel til iTromsø fredag kveld.

- Det er veldig uheldig og ganske irriterende når slikt skjer rett etter at vi endelig har fått åpnet, men siden dette er selvbetjente pumper, så går de alle rett i sikkerhetsmodus når det oppstår feil, men vi forventer ikke flere problemer i helgen. Vi har bestilt nytt utstyr som kommer på plass mandag og vil overvåkne pumpene nøye resten av helgen.